Christophe Nègre

Osnivač

Chris je francuski državljanin u Srbiji od 2016. godine.
Nakon što je bio advokat  privatne prakse u Francuskoj, Španiji i SAD -u, Chris je proveo 30 godina u bankarstvu i ulaganju u kapital. Chris je sada uspešno prešao u preduzetnika. On je investitor i osnivač više kompanija: Kovidor International, DND Real Estate Development, Welcome Home, CNZ Real Estate & Advisory, Western Balkans Private Equity Fund.

Željka Veličković

Generalni Direktor

Željka je diplomirala na Ekonomskom fakultetu – Univerziteta u Beogradu na smeru Spoljna i unutrašnja trgovina. Zeljka je licencirani agent za nekretnine registrovan u Srbiji.
Iskusni menadžer i lider u medjunarodnim kompanijama (US Steel Corporation, Gazprom - NIS GazpromNeft, Zepter), radila je u SAD i EU, gradila svoju karijeru od finansija do prodaje, do top menadžerskih pozicija u Internoj kontroli, Nabavci i Prodaji. Željka je izuzetan i vredan profesionalac, uvek usmerena na postizanje odlicnih poslovnih rezultata u skladu sa najvisim korporativnim vrednostima i etikom. 

Gabriela Tegeltija-Reyes

Menadžer projektnog finansiranja

Gabriela je državljanka Meksika u Srbiji od 2005. Diplomirala je na Univerzitetu Iberoamericana (pravo) i na Univerzitetu Deusto (međunarodno pravo). Gabriela ima veliko iskustvo u finansiranju nekretnina u Srbiji. Pokrila je mnoge od najpoznatijih nekretnina u Beogradu u poslednjih 16 godina radeći za renomiranu vodeću banku u oblasti finansiranja nekretnina i projekata. Savetuje u maloprodajnim, stambenim, industrijskim i logističkim projektima. Gabriela nudi solidna finansijska i pravna rešenja za klijente i partnere CNZ-a.

Nenad Đurović

Menadžer projekta

Nenad je već 20 godina preduzetnik u razvoju nekretnina. Nakon što je diplomirao menadžment, osnovao je svoju prvu kompaniju za razvoj nekretnina. Od tada je njegova kompanija rasla sa većim i složenijim projektima. Godinama je sakupljao iskustvo da bi danas postao stručnjak u svojoj oblasti kompetencija. Nenad pokriva sve aspekte izgradnje od kupovine zemljišta, pripreme pravne i tehničke dokumentacije za ulaganje, praćenja administrativnog zakonodavstva i regulativnih uslova i odabira-uz potpunu transparentnost-najboljih izvođača radova. Nenad je izuzetan profesionalac orijentisan ka rešenju, koji uvek uspeva da uspostavi odlične poslovne odnose sa klijentima. On je takođe suosnivač sa Christopheom Negreom, DND Real Estate Development doo, trenutno razvija 125 stanova u Obrenovcu.

Bisera Dorić-Đurović

Marketing menadžer

Bisera je diplomirala ekonomiju i marketing na Univerzitetu u Beogradu. Više od 20 godina radi na rukovodećim pozicijama u javnom i privatnom sektoru u Srbiji (Aerodrom Beograd, Agencija za privatizaciju, Magnis doo), kao i konsultant i spoljni menadžer u američkoj zdravstvenoj/stomatološkoj industriji. Zahvaljujući svom velikom iskustvu u vođenju investicionih projekata, Bisera je menadžerka projekta CNZ -a, takođe zadužena za marketing.

Bez obzira da li ste menadzer za razvoj nekretnina kome je potrebna posebna podrška za razvoj projekta ili investitor koji želi kupiti nekretninu, CNZ RE&A nudi snažan tim nezavisnih iskusnih stručnjaka koji pokrivaju većinu aspekata transakcije. Od tehničkih do administrativnih i finansijskih aspekata, pomažemo vam u definisanju strategije, pregovaranju o povoljnim finansijskim paketima i kolateralima u cilju optimizacije prihoda od vaših ulaganja.

Možemo vam posebno pomoći u pogledu sledećih aspekata dogovora:

 • Analiza studije izvodljivosti projekta sa finansijske tačke gledišta (izvodljivost finansijskih institucija)
 • Analiza vrednovanja projekta sa finansijske tačke gledišta (izvodljivost finansijskih institucija)
 • Sastanak sa programerom/investitorom radi razumevanja potreba projekta i njihovih očekivanja (stambeni, poslovni, maloprodajni, logistički i hotelski sektor)
 • Prezentacija opšteprihvaćenog stava banaka na osnovu studije izvodljivosti/vrednovanja i dalje analize, uključujući pretpostavljene DSCR proračune za potrebe banaka (uključujući izvodljivost programera/investitora na osnovu opšteprihvaćenih pretpostavki banaka)
 • Bliska saradnja sa klijentom u cilju predlaganja strukture finansiranja projekta i detaljnih DSCR proračuna, uključujući mogućnost sindikalnog / klupskog dogovora sa lokalnim i / ili stranim kreditorima (stambeni, poslovni, maloprodajni i hotelski sektor)
 • Savetovanje programera/investitora za kupovinu, izgradnju i zakup industrijskih objekata u Srbiji stranim kompanijama. Finansijski inženjering i optimizacija prihoda
 • Analiza portfolija banaka za kancelarijske, maloprodajne, stambene i logističke projekte, kao i hotele i mogućnosti finansiranja projekta
 • Konsultacije i podrška u vezi sa prezentacijom projekta bankama, uključujući pripremu PowerPoint prezentacija
 • Konsultovanje i podrška nakon prijema okvirnog lista termina od banke
 • Podrška u pogledu izbora i mogućeg angažovanja advokatske kancelarije za pregovore o kreditnoj dokumentaciji (uključujući obim posla)
 • Podrška u vezi sa predlozenim finansijskim i svakodnevnim obavezama programera/investitora prema nacrtu kreditne dokumentacije
 • Podrška u vezi sa ispunjenjem Uslova koji prethode isplati kredita i Uslova koji slede
 • Pracenje obaveza finansijskih i vremenskih klauzula programera/investitora prema konačnoj kreditnoj dokumentaciji tokom celog građevinskog i/ili investicionog kredita
 • Pracenje DSCR proracuna zasnovanih na stvarnim informacijama koje je klijent dao tokom gradjevinskog i/ili investicionog kredita
 • Podrška u pregovorima o povećanju zajma nakon završetka projekta
 • Podrška u vezi sa pristupom bankama u vezi sa kršenjem zaveta iz kreditne dokumentacije
 • Podrška u pregovorima o restrukturiranju ili refinansiranju kredita sa originalnom bank(om)ma
 • Ucestvovanje u svim aspektima stvaranja projekata, finansiranje (ako ih ima), razvoj i njihovo osiguranje, iznajmljivanje i prodaju
 • Savetovanje u vezi sa finansiranjem ili refinansiranjem hotela kojima upravljaju međunarodne kompanije